PŘÍPRAVA JÍDEL
Jak jídla připravit
Naše kuchyně do vaší kuchyně.
Bez práce, bez nádobí a ve stejné kvalitě, jako v restauraci. Dopřejte si požitky z jídla v pohodlí vašeho domova. Zachlazeni a vakuování zachová hodnoty a usnadní přípravu. V jednom hrnci pak do 15 min snadno ohřejete i několik porcí najednou.
V nabídce máme to nejzajímavější z našich restauraci La Veranda, Babiččina zahrada & The Bistro.
1) Postavte dostatečně velký hrnec s vodou na sporák.
(Velký domácí hrnec pojme cca 4 porce včetně příloh.)
2) Přiveďte vodu k varu, vložte sáčky.
3) Nechte všechny sáčky ponořené ve vodě o teplotě 90 °C po dobu 15 minut.
(Nebojte, obaly neprasknou ani se jídlo nijak neznehodnotí. Alternativu v podobě mikrovlnky nedoporučujeme.)
4) Sáčky opatrně za roh vyndejte na utěrku a otřete.
5) Odstřihněte roh sáčku a servírujte na talíř.
6) V jednom hrnci ohřejete do 15 minut i několik různých jídel najednou. Ostatní jídla na vás počkají v lednici dalších pár dní.