NYE DEPOSIT / SILVESTROVSKÁ ZÁLOHA 1500,-
Kategorie: | Vouchery |
---|
SILVESTROVSKÉ MENU
Prosecco San Venanzio brut
- •••••
Amouse bouche
- •••••
Ragú z černé čočky s pošírovaným vejcem a strouhanou Pražskou šunkou
- •••••
Marinovaný lososový pstruh, uzený úhoř a zauzený crème fraîche s kyselým jablkem
- •••••
Křepelka s Foie gras, Perigordská omáčka a černý lanýž
- •••••
Halibut, pyré z topinamburu, grilovaný topinambur s citrusy, omáčka Vin jaune
nebo
Kachní prso s černým kořenem, dýňové pyré s rakytníkem
- •••••
Předdezert
- •••••
Tvarohovo-citronový cheesecake s nakládanou dýní,
drobenkou a zmrzlinou z dýňových semínek
- •••••
Petit four
- •••••
Cena 3750,-Kč
8% servise charge bude připočteno k finálnímu účtu
Rezervace přijímáme pouze na office@laveranda.cz
záloha za osobu 1.500 Kč
NEW YEAR'S EVE MENU
Prosecco San Venanzio brut
- •••••
Amouse bouche
- •••••
Black lentil ragout with poached egg and grated Prague ham
- •••••
Marinated salmon trout, smoked eel and smoked crème fraîche with sour apple
- •••••
Quail with Foie gras, Périgord sauce and black truffle
- •••••
Halibut, Jerusalem artichoke purée, grilled Jerusalem artichoke with citrus,
Vin jaune sauce
or
Duck breast with black salsify, pumpkin purée with sea buckthorn
- •••••
Pre dessert
- •••••
Curd-lemon cheesecake with marinated pumpkin,
crumble, pumpkin seed ice cream
- •••••
Petit four
- •••••
Price 3750,- Czk
Service charge of 8 % will be added to the final bill
We only accept reservations via email office@laveranda.cz
Deposit per person CZK 1,500
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.