1/4 pečené kachny, červené zelí po vinařsku, pečené jablko, houskový a bramborový knedlík
Kategorie: | MENU NA DOMA |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Hmotnost: 450 g
Složení:kachna, cibule, celer, brambory, jablka, cukr, kmín, mouka, mrkev, nové koření ocet, olej, pepř, sůl, vejce, zelí červené
Alergeny: 1- obiloviny obsahující lepek, 3- vejce, 7- mléko, 8- skořápkové plody, 9- celer, 12- oxid siřičitý a siřičitany
Způsob ohřevu:Knedlíky: Do hrnce vlijte cca 1 cm horké vody a vložte pařáček. Sáček rozstřihněte, knedlíky vyjměte, naskládejte do pařáčku a napařte. Nebo odstřihněte vršek sáčku, pokapejte lehce vodou a ohřejte v mikrovlnné troubě.Do kastrolu vlijte vodu, uveďte ji do mírného varu a vložte sáčky s kachnou, šťávou a se zelím na 7 minut.Pokud chcete křupavou kůrku, kachnu po prohřátí vyjměte, dejte na plech a vložte do trouby na 180 °C na 5 minut.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.